Следвайте Гласове в ТелеграмПрезидентът Георги Първанов  /2002-2012 г/ подкрепи листата на

...
Следвайте Гласове в ТелеграмПрезидентът Георги Първанов  /2002-2012 г/ подкрепи листата на
Коментари Харесай

Атанас Ненков, „ЛЕВИЦАТА!“: За да спре спиралата от избори, на 2 април да гласуваме с № 14!

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Президентът Георги Първанов  /2002-2012 г/ поддържа листата на „ ЛЕВИЦАТА! “ в Хасково и лидера Атанас Ненков. Първанов посети Тополовград, Димитровград и Хасково, където изрази безусловната си поддръжка за тима на „ ЛЕВИЦАТА! “.   

„ Приех без съмнение да поддържа Атанас Ненков и листата. Чувам него, слушам вас, виждам по какъв начин вървят диалозите и настоявам, че изборът ви е доста правилен, перспективен и стратегически. И Ненков, и листата имат своите професионални качества. Ненков е потвърден, без подозрение това е един престиж и освен в професионално, а и в морално отношение. Той е един честен човек. Впрочем това е първото ми усещане, а в актуалната българска политика честността е недостиг. Радвам се, че тъкмо тук в Хасково и в района в действителност залагате на този метод “, сподели в цялостната зала „ Хасково “ Георги Първанов. 

 

„ Няма да водим отрицателна акция и да приказваме срещу никого. Нашата концепция в действителност е да се сплоти лявото и естествените, трудовите хора да имат посланичество, да имат отбрана, и да бъдат сигурни за своето бъдеще. Дългогодишният ми опит демонстрира, че да обещаваш е елементарно, само че в случай че искаш да успееш и реализираш обещаното, би трябвало да се вслушваш в хората. Тогава се реализират положителни резултати “, сподели Атанас Ненков, подсилен и от Български земеделски народен съюз „ Ал. Стамболийски “.  

 

  В Тополовград Атанас Ненков съобщи фундаменталната цел на „ ЛЕВИЦАТА! “ – възобновяване на държавността, последвана от преодоляване на галопиращата инфлация, усилване на сигурността. Той прикани жителите на 2 април да гласоподават в бюлетината с № 14. 

„ Не съм претендент за народен представител, само че умерено може да ме приемете като 13-ия в листата на „ ЛЕВИЦАТА! “ в Хасково “, добави Георги Първанов. 

 

 


 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР